Zvezek prijateljstva – skupni dnevnik dveh prijateljic

Objavljeno: 05. februar, 2021

V Skat Skupini posebno pozornost namenjamo tudi programu za šolarje. V času, ko so njihove aktivnosti omejene, pridejo nove barvice, voščenke, risalni listi in ostali izdelki za ustvarjanje še toliko bolj prav. Veseli nas, da smo prav zdaj, ko so stiki med vrstniki omejeni, uspeli v ponudbo dodati nov izdelek, ki bo kljub vsemu dekliška prijateljstva le okrepil.

Zvezek prijateljstva je nov obvezni pripomoček za vsa dekleta, ki delijo male in velike življenjske radosti s svojimi prijateljicami. Namenjen je ustvarjanju nepozabnih spominov, ob čemer pa dekletom ponuja tudi kar nekaj zabave in krepi pomembno prijateljsko vez.

Kaj je Zvezek prijateljstva?

Zvezek prijateljstva je skupni dnevnik in zaupnik skrivnosti dveh prijateljic. En zvezek, ki si ga delita dve dekleti. Enkrat vanj piše ena, drugič druga. Zvezek je prostor za deljenje skupnih skrivnosti, misli in tudi čisto vsakodnevnih opisov dogodkov. Zvezek je lahko tudi super darilo!

Kaj Zvezek prijateljstva ponuja?

Zvezek prijateljstva zagotavlja obilo smeha in zabave, prostor za ustvarjanje, zaupanje sanj, skrivnosti, beleženje posebnih dogodkov, rojstnih dni, ocen in NAJ stvari. Pa še se bo kaj našlo, vsega ne razkrijemo v naprej :) Predvsem pa ponuja občutek pričakovanja, ko eno dekle čaka na prijateljico, da ji zvezek in njene misli ponovno preda v roke.

Komu je namenjen Zvezek prijateljstva?

Zvezek prijateljstva je namenjen vsem prijateljicam, najbolj pa se ga bodo razveselila dekleta med 10. in 18. letom. Otroci in mladostniki namreč danes veliko časa preživijo na telefonih in računalnikih. Namen Zvezka prijateljstva je tudi ohranjanje afinitete do pisanja in predvsem učenje, da vse stvari v življenju niso instantno dosegljive v isti sekundi.

Kje je Zvezek prijateljstva izdelan?

Zvezek je oblikovan in izdelan v Sloveniji, na voljo pa je tudi v naši spletni trgovini. Kliknite na povezavo in razveselite najstniške prijateljice z Zvezkom prijateljstva za naslednji rojstni dan ali pa le lepši dan.