Kako lahko prilagodite zaščitno opremo potrebam vašega podjetja?

Objavljeno: 23. julij, 2020

Različni smo si in imamo različne potrebe. Tudi, ko govorimo o zaščitni opremi, ki jo potrebujemo za zaščito pred virusom.

V naši spletni trgovini boste našli širok nabor univerzalnih izdelkov, ki pridejo še kako prav vsem med nami.

Poleg tega pa smo v svojo ponudbo uvrstili še vrsto zaščitne opreme, ki jo prilagodimo vašim specifičnim potrebam. Ker jo zasnujemo v sodelovanju z nami, vas vabimo, da nas za več informacij kontaktirate, v nadaljevanju pa vam predstavljamo le nekatere od izdelkov, s katerimi lahko rešite specifične zagate, ki jih imate pri zagotavljanju zaščite.

 

Pralna maska z vašim sporočilom

Maska v prvi služi zaščiti. Vendar pa lahko ob dobri kreativni zasnovi postane tudi vrhunski sporočilni medij. Nanjo lahko natisnemo vaš logotip, slogan ali kaj tretjega. Pustite domišljiji prosto pot, izvedbo pa prepustite nam.

 

Dezinfekcijski predpražnik

Vzdržljiv predpražnik razkuži obutev vseh, ki stopijo nanj. Le napojiti ga morate z razkužilom. Zmanjšal bo skrbi in verjetnost vnosa virusov in bakterij povsod, kamor vstopa veliko ljudi. Zato ga še posebej priporočamo vsem, ki vas zaradi narave dela pogosto obiskujejo stranke.

 

Higienska postaja z avtomatskim dispenzerjem

Higiensko postajo opremimo z napisom po vaši želji. Vidna in opažena bo poskrbela, da se bodo obiskovalci ustavili pri njej in dejansko poskrbeli za razkužitev rok. Samostoječa postaja je opremljena z avtomatskih dispenzerjem razkužila, zato za še večjo varnost omogoča brezstično razkuževanje.

 

Sistemi za samodejno preverjanje telesne temperature

Če se v vaše poslovne prostore steka veliko ljudi, se verjetno sprašujete, kako bi kar najučinkoviteje upravljali s tveganjem vnosa virusa. Sistemi za samodejno preverjanje telesne temperature so lahko pri tem v veliko pomoč. Infrardeča kamera preveri telesno temperaturo zaposlenih in obiskovalcev brez kontakta. Odčita jo z obraza (tudi ob nošnji maske) ali dlani. Naprave je možno integrirati z obstoječimi sistemi.

Ste ravnokar ugotovili, da bi tudi vi potrebovali katerega od zgoraj opisanih izdelkov? Pokličite nas na +386 (0)5 663 09 11 ali nam pišite na [email protected] in pripravili vam bomo ponudbo po vaši meri.