Antibakterijski probiotični alkoholni gel za higieno in zaščito rok

Objavljeno: 10. marec, 2020

Zmanjšuje tveganje za okužbe s škodljivimi mikrobi, patogenimi bakterijami in drugimi onesnaževalci s takojšnjim in dolgotrajnim zaščitnim učinkom. BeSafe gel vsebuje probiotike, ki pomagajo optimalno izboljšati higieno in zaščito vaših rok. Po nanosu probiotiki ostanejo na površini kože in s tem zagotovijo:

  • Globoko čiščenje: Probiotične bakterije v visoki koncentraciji proizvajajo encime, ki prebavljajo organsko umazanijo, s tem površina postane čista na mikroskopski ravni. Probiotiki na površini ostanejo aktivni več dni.
  • Zdravo mikrofloro: Probiotiki so zdrave bakterije, ki prekrijejo površino in zmanjšujejo tveganje za okužbe.

Vlaži in pomirja kožo

Ne povzroča lepljivega, temveč osvežujoč občutek. Izdelek BeSafe poskrbi za dolgotrajno zaščito in obnovi zdravo ravnovesje mikroflore vaše kože. Priročna velikost 100 ml je primerna za potovanja in je odobrena s strani Ameriške agencije za varnost prometa (TSA).

Kako deluje probiotični gel za roke BeSafe?

Izdelki za osebno nego so pogosto zelo nezdravi. Nekateri so lahko celo škodljivi in nevarni za ljudi in okolje, saj ustvarijo pogoje za razmnoževanje odpornih škodljivih bakterij in tako povečajo tveganje za okužbe in pojav alergij.

Namesto kemikalij so v izdelkih BeSafe varni in koristni stabilizirani probiotiki, ki si jih lahko predstavljamo kot milijone drobnih delavcev, ki na mikroskopski ravni odstranjujejo nečistoče, patogene, alergene in druge onesnaževalce.

Med nanašanjem in čiščenjem z gelom BeSafe se velik del patogenih škodljivih bakterij fizično odstrani. Linija BeSafe je inovativna zato, ker se takoj po nanosu na očiščeno površino rok naseli plast dobrih probiotičnih bakterij, ki nemudoma zasedejo ves prostor ter zaužijejo vire hrane in vlage ter tako preprečijo, da bi se novonastale patogene bakterije in onesnaževalci množili.

Z uporabo BeSafe gela ustvarite na rokah zdrav kožni mikrobiom in močno zmanjšate tveganje za prenos patogenov.

Probiotiki BeSafe so za vašo kožo tako varni, kot je jogurt za telo.

Vaša varnost je naša glavna prioriteta. Varnost gela za roke BeSafe smo temeljito preizkusili. Izdelan je po strogih smernicah ISO, s tehnologijo podprto z opravljenimi neštetimi bolnišničnimi študijami in po postopku podvrženim zunanjim revizijam in stalnem nadzoru kakovosti. Varnostno mejo določa Evropska komisija in drugi mednarodni inštituti.

Geli za roke BeSafe temeljijo na probiotični tehnologiji, ki so jo razvili belgijski znanstveniki. Tehnologija se že več kot 10 let uporablja v bolnišnicah, ustanovah za starejše, ustanovah za dolgotrajno oskrbo, vrtcih, trgovskih centrih in šolah z namenom zmanjšanja tveganj za okužbe, povezane z zdravstvenim varstvom, imenovane tudi "superbakterije".

Certifikati proizvajalca

Nakup

Za ogled in nakup artikla kliknite na spodnji gumb.

Probiotični alkoholni gel BeSafe za higieno rok brez vode 100 ml