Spoznajte MiVia Essential 350 HR zapestnico

Objavljeno: 21. avgust, 2018

 

Športne zapestnice ali fit zapestnice so obvezna oprema vsakega aktivnega posameznika v današnjih časih. Z vami so ves čas, podnevi spremljajo vaše korake in porabljene kalorije, ponoči pa aktivnosti vašega spanca.

Namenjene so vsem, ki si želijo bolj zdravega načina življenja ali že dlje časa razmišljajo, da bi naredili nekaj zase.

 

Ključne funkcije MIVia Essential 350, prve zapestnice z vgrajenim senzorjem EKG               

 

1. Edinstven trak dejavnosti z vgrajenim senzorjem EKG - kratka, od 2 do 10 sekund dolga meritev s senzorjem EKG (prst pridržite na senzorju), kiuporablja tehnologijo NASA HHT, vam pokaže vaš srčni utrip bolj natančno kot kakršen koli optični monitor srčnega utripa.

Z rednim spremljanjem srčnega utripa boste lahko živeli bolj osveščeno in skrbno, kar bo imelo za posledico izboljšanje vašega zdravja.

                                                                                                                                                           

 

2. Indeks zdravja in telesni indeks - senzor EKG uporabljajte od 30 sekund do 2 minuti, da dobite popolno analizo vaše (dejanske) starosti ANS, telesne energije in stopnje napetosti. Presenečeni boste, kakšen vpliv ima poznavanje teh zelo osebnih informacij o vaši telesni pripravljenosti in kakšni so učinki na vašo telesno energijo. Poznavanje teh dejstev vam bo pomagalo do bolj uravnoteženega življenja in izboljšanja vašega splošnega dobrega počutja.

 

3. Vadba dihanja - izboljšajte svoje zdravje z redno vadbo globokega dihanja. Z aplikacijo MiVia lahko vadite s 3 stopnjami vadbe dihanja, s čimer izboljšate svojo starost ANS, povečate svojo raven energije, zmanjšate napetost in pripomorete k bolj umirjenemu spancu. Vadba je enostavna, rezultati pa so vredni vsakega vdiha.

 

4. Sledilnik dejavnosti - štejte svoje korake, sledite minutam svoje dejavnosti, analizirajte svoje spanje – kadarkoli in kjerkoli. Vsak posamezen korak je en korak bližje k bolj zdravemu in uravnoteženemu življenju. Če veste, koliko se premikate, je to odlična motivacija, ki vas usmerja k temu, da v svoje vsakodnevno življenje vnesete več dejavnosti. Povedano enostavneje, če poznate svoje navade, jih boste lažje spremenili. Ciljajte na 10 tisoč korakov na dan ter zdrav 8-urni spanec vsako noč in videli boste, kako se spreminjajo dejstva, ki se tičejo vašega telesa.

 

5. Minute aktivnosti - takoj ko se premikate 10 sekund, začne ura Essential šteti Minute aktivnosti. Zastavite si izzive in povečajte tistih nekaj pomembnih minut vsak dan. Vsaka Minuta aktivnosti vam pomaga zmanjšati raven napetosti, poveča raven energije, zmanjša srčni utrip in enostavno izboljša vaše splošno dobro počutje.

 

6. Zadostno število kvalitetnega spanca je zelo pomembno za vaše zdravje, kar tudi vpliva na vaše splošno počutje sreče inzadovoljstva. MiVia Essential sledi in beleži trajanje in kakovostvašega spanja na MiVia aplikacijo. Ta dnevnik nadzoruje kvaliteto vašega spanja. Iz dneva v dan se boste vse bolj zavedali svojih spalnih navad, jih lahko izboljšali in s tem tudi izboljšali vaše splošno dobro počutje.

 

Aplikacija MiVia Essential

Na svoj pametni telefon si naložite aplikacijo MiVia Essential in tako nemudoma preverite vse bistvene informacije s katerimi lahko začnete in vzdržujete bolj uravnotežen, zdrav in osveščen življenski slog.

 

MiVia Essential spremlja vaše vsakodnevne cilje in napredek v določenem obdobju, tako da šteje korake, izgubljeno odvečno maščobo, razdaljo, aktivnosti, kakovost spanca, indeks zdravja in številne druge stvari.

 

 

Obiščite nas in se prepričajte, da je MiVia Essential 350 primerna tudi za vas! Podrobne informacije najdete tudi tukaj.