DISSOLVE TECH 100% topljive papirnate brisače

Objavljeno: 25. julij, 2018

Vsako leto več kot 50% podjetij pogosto trpi zaradi težav in posledic, povezanih z blokado oz. zamašitvijo odtočnih cevi.

Nedavni rezultati raziskav so pokazali, da stroški reševanja teh problemov v Evropi presegajo milijardo EUR, ob upoštevanju uporabe kemičnih dodatkov in posebnih vzdrževalnih del.

Papernet rešuje ta problem z vrsto izdelkov, izdelanih s posebno tehnologijo t.i. "začasne odpornosti na vodo". Gre za inovativno tehnološko rešitev, ki zagotavlja, da papir med uporabo zagotovi odlično moč in vpojno zmogljivost medtem, ko se ob daljšem stiku z vodo pa hitro raztopi.

S to inovativno lastnostjo preprečuje zamašitve odtočnih cevi ter s tem povezano nepotrebno izgubo časa za reševanje problema in visoke stroške, ki sledijo.

 

Rezultat iskanja slik za dissolve tech

Nič več zamašenih cevi. Papirnate brisače, ki se raztopijo. 

  • V kontaktu z vodo se raztopijo v 3-eh minutah.
  • V objektih zmanjšujejo nevarnost zamašitve kanalizacijskih cevi.
  • Zmanjšujejo stroške odmaševanja, izgube časa za reševanje problema ter slabe volje, ki nastane ob zaprtih toaletnih prostorih.
  • Vpojnost in moč teh brisač je povsem primerljiva s standardnimi papirnatimi brisačami medtem, ko je v primerjavi s t.i. "flushable" papirnatimi brisačami, ki se jih dobi na trgu, njihova vrednost veliko boljša. To je opaziti v nižjih stroških porabe za vsaj 30%, saj sta pri Dissolve Tech brisačkah potrebni za brisanje rok 2 brisački medtem, ko je pri "flushable" brisačkah za to potrebno uporabiti vsaj 3. 
  • Dissolve Tech brisače imajo visoko moč in vpojnost kot standardne brisače v fazi uporabe oz. brisanja rok. Po treh minutah moč papirja pojenja kar omogoča Dissolve Tech papirju, da se "obnaša" kot toaletni papir t.j., da se topi.
  • Dissolve Tech je ekskluzivni izdelek Papernet, ki svojo prvotno formulo dolguje letom znanstvenih raziskav in tehnoloških inovacij.

 

Poiščite Dissolve Tech izdelke tudi med našimi izdelki v kategoriji Papirnate brisače.