BIOTECH rešitev za vaše odtoke

Objavljeno: 13. september, 2017

Družba SKAT d.o.o. Izola se skupaj s partnerjema PAPERNET in CHRISAL trudi svojim kupcem ponujati visoko inovativne izdelke po konkurenčnih cenah. 

BIOTECH toaletni papirji in brisače, proizvedeni po BAPT tehnologiji (Biologic Active Tissue Paper Technology), so eni od visoko inovativnih izdelkov, ki so leta 2016, na mednarodnem sejmu higiene ISSA Interclean, v Amsterdamu, ter 2017, na enakem sejmu, ki se je odvijal v avstralskem Melbournu, prejeli glavno nagrado in priznanje kot inovativni izdelek leta.

Ta nova tehnologija proizvodnje papirja prinaša revolucijo v sektor higiene saj se z redno uporabo BIOTECH papirja, v samo 4-ih tednih, popolnoma nevtralizira neprijetne vonjave iz odtokov, očisti kanalizacijske cevi ter hkrati prepreči mašenje cevi.

Biotech tehnologija temelji na uporabi specijalnih encimov, ki se več kot uspešno borijo proti različnim vrstam slabih bakterij, ki se nahajajo v sanitarnih odvodih, kanalizaciji ter greznicah.

Drago odmaševanje cevi in boj z neprijetnimi vonjavami so z redno uporabo izdelkov po BAPT tehnologiji sedaj preteklost! 

Več informacij na BIOTECH

Znižuje nevarnost mašenja in pomaga vzdrževati cevi ter sistem kanalizacije!